onsdag 28. april 2010

Ventetid men alikevel sytid.....

Nå har det desverre blitt litt ventetid for noen av bestillingene mine pga stoffet som skulle brukes ikke var i butikken pga noe fabrikkfeil. Så det må jeg bare beklage!! Men for håpentlig vis skulle de kanskje få det i løpet av uken starten av neste.

Men heldigvis er ikke jeg tom for stoff.. har jo desverre måttet innrømme at jeg er blitt stoffavhengig.. Det er vel ikke det værste sorten stoff og bli hekta på har jeg hørt.
Så for meg er det rimelig vanskelig å gå fra lekre stoffer som roper navnet mitt. Og da spes Retro-stoffer. Må ha det, bare må ha det...hehe..:)
Så i denne avhengigheten min etter retro-stoffer og andre fine stoffer får det konsekvenser for fulle skap og skuffer her hjemme. Til stor begeisting og inspirasjon for meg:):)

På søndag kom denne kjolen frem under symaskinen.
Den er ROSA cord ( om noen skulle være i tvil om fargen) hehe... Den fikk en stor retro-fugl applikert forran. Den er i str:110 - Pris 350,-2 kommentarer:

klaramell sa...

Nydelig kjole. Er mønsteret egenprodusert eller har du fått det andre steder fra? Liker kjempegodt fasongen.

ennah sa...

Hei. Har ikke sett komentaren før nå.
Takk:) Mønstret er egenprodusert ja:)
Ja fasongen ble veldig bra synes jeg selv også.. Ble litt knot til å starte med,men så fant jeg ut av det!!! Elsker å prøve meg frem på nye mønster.. Plutselig dukker det opp en idee.. men der er det å få det ut i virkeligheten som tar litt tid..