lørdag 17. april 2010

Nå endelig skal dere få se...

Nå endelig kan jeg vise dere hva jeg har fått i hus..
Eller det vil si hvem som har flyttet inn hos oss:)
På torsdag flyttet nemmelig Cornelia, Nina og lille Alexander inn hos oss...Ja de er små prøvedukker, så ingen bråkebøtter her i gården:)hehe..
Selvfølgelig måtte de få seg klær også.. så i går kveld fikk jeg sydd litt.Så Nina fikk sommerbuksen på,denne har dere sett før, men jeg lovte jo at jeg skulle vise frem hvordan den er på en liten kropp.. Så slik ser den ut på.

Cornelia fikk også et sommersett på,men dette er to delt. Buksen er i tynn bomullsdungeri med en liten retrokant neders med strikk i . Denne buksen skal gå på leggen. Blusen/skjorten- er i de samme stoffene som buksen. Den har også ribb nederst som kant og strikk i ermene. Blusen er forsterket helt øverst i halsen. Settet er i str: 4/5år.. Settet trenger ikke å brukes kun på varme sommerdager, men kan også være stilig med en strømpebukse og genser under..eks i hvit..;)smart tips, da går det an å bruke det lenger også:)
Pris:

Her er de to gode vennene;)Disse settene er unike og jeg kan ikke lage disse i andre str,pga har ikke mer av det retrostoffet. UNIKE:) ( dere kommer kanskje til å se litt av blomsterstoffet som små applikasjoner men ikke mer enn det!


Med dette ønsker vi dere en fin helg.
ennah

3 kommentarer:

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Oi, så flotte dei vart :) Flink du er! Flotte farger :)

Ønsker deg ein fin søndag videre! Her snør det.. grøss.. hehe.

Godklem

Astrid Hemsydd sa...

Så heldig du er som har fått deg prøvedukker! Og skikkelig fine klær de har fått på seg. Legger du ut det du syrfor salg noe sted?

ennah sa...

Har ikke sett komentarene før nå pga trøbbel med de komentarene..
hmmmm...jeg og data er vist ikke helt på G..
Men uansett Takk begge to:)

Astrid: Jeg har ingen andre steder jeg legger ut nei.Har en liten rubrikk på sia her som står her er det jeg har til salgs;) Har litt her på bloggen ellers så selger jeg klærne i butikken Hjørnestein i Surnadal: