søndag 24. januar 2010

monster snekkerbukse av Leander

På fredag snakket jeg om mitt kreative kaos og at jeg skulle ta fatt på en spennende oppgave. Nå har jeg endelig fått tid til å gjøre den ferdig..
Har gått med ideen lenge om at jeg skulle lage en applikasjon av en tegning til Leander.Men tiden eller motet har ikke strukket til.

Jeg har også lett over alt etter snekkerbukse, som ikke er å oppdrive i så store str, lenger på butikkene. Leander har ønsket seg i mange mnd snekkerbukse, for en snekker må ha en slik bukse har jeg blitt fortalt. Derfor var det bare en ting å gjøre...
Leander ville ha MONSTER-bukse som kun er for 5åringer, for tegningen var alt for skummel for de som var mindre..hehehe..
Han har selv valgt ut farger som skulle være på den:)!! Dette var et skummelt monster kunne han fortelle, med øyne som var utenfor kroppen...hehe
slik ble applikasjonen: Synes den ble utrolig stilig!!!


Det var litt tidkrevende, men utrolig spennende og gøy.
Leander var meget spent, og veldig fornøyd over resultatet som han selv hadde designet;)Buksen er i dungeristoff med ribb nederst i bena, slik at ribben holder buksen på plass slik at den ikke sklir under bena og han har den lenger når han vokser.

Ha en fin søndag alle sammen:)
Ennah

2 kommentarer:

Min stil sa...

He he Stilig!
Klæm Susanne

Tudelidu sa...

Hei! Jeg er ganske fersk når det gjelder søm, og veldig fersk når det gjelder blogg - men må si at når det gjelder siden din har den vært til inspirasjon i forhold til begge deler! Dette var ei utrolig kul bukse - kjenner en 5 åring her i huset som ville ha sagt seg helt enig!