mandag 9. november 2009

kreativ hjelp av gull gutten

Her har det vært utrolig mye som har skjedd den siste uken. Og har desverre helt glemt og ta bilde av noe av det jeg har laget.. Men noe av det har jeg sent som gave og andre ting har kommet i butikken i Surnadal. Eller så holder jeg på med noen prosjekter her som jeg har liggende.. Som kommer her i løpet av uken!!

I morra blir det i hvertfall ikke, for da er det Lanternefest i barnehagen, og det GLEDER vi oss mye til både store og små. Den fineste festen i barnehagen synes nå jeg;)
Men uansett min "store" 4åring har hatt en plan ganske lenge som han fikk utføre sist helg. Han har ofte gått in på syrommet mitt og sett på stoffer og tråsneller.
Men en fredag her i slutten av oktober hadde han tatt med seg en planke fra barnehagen. Det skal sies at planker og kvister er en dagligdagsting for han å ta med hjem. En liten samler som ser nytte i alt.(her sages det og hamres det nesten hver dag) Og det kommer mye kreativt fra den lille, men denne gangen skulle det komme mamman til nytte også:)
Han hadde nemmelig en plan med den planken kunne han fortelle meg. Han synes at det var et rot i sysakene mine og insisterte på å lage stativ til tråsnellene mine..
Så da var prosjektet i gang, med litt hjelp med avstandsmåling laget han mitt eget lille trådsnellestativ. Han var meget stolt og fornøyd selv også;) og det var nok mamman også;)
Så nå må jeg bare legge planene på is, om å kjøpe meg det stativet jeg ønsker meg i hvertfall en stund til. For lille gutt har planer om å lage flere til meg som jeg kan ha på hylla mi, for jeg har jo enda flere trådsneller;)

Ha en fin uke folkens;)
ennah

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor ligger butikken?

ennah sa...

åij, har ikke sett at det var en komentar her jeg.
Butikken ligger i Surnadal. Samme inngang som Næss Rør og interiør A/S.