lørdag 6. mars 2010

Kose-dag.

Nå er det jammen meg helg igjen. Her har det vært en rolig dag. Har vært litt ute åaka med poden ellers har jeg laget meg ennda et hjerte av kvister:)... bilde litt lenger nede. Har også fått klippt opp endel saker som er på bestilling. Så etter at poden er i seng og sambo på jobb så skal jeg ha en date med symaskina.:) gleder meg.
I sted kom naboen og ringte på, hun kom med en stor bukett med tulipaner til sambo:). Fordi han har hjulpet henne litt med bilen når hun skulle flytte.
Utrolig koselig å få:) så nå ble det litt pynting på begge bordene i stua.
Ønsker dere alle en god helg!

4 kommentarer:

Astrid Hemsydd sa...

Næ! Så kjekt! Det var nok meg du møtte på Stoff og stil. Det var på torsdag jeg var der. Vittig! Jeg tenkte faktisk på det, kanskje dette var ei av sybloggen damene. Hihi! Så utrolig masse fint du har laget siden sist jeg tittet innom!

Astrid Hemsydd sa...

Nå har jeg lagt meg til som følger her inne. Trodde jeg hadde gjort det tidligere, men jeg ser nå at jeg ikke hadde gjort det! Nå blir det lkettere å titte innom!

ennah sa...

Så arti:) jeg synes det var noe som var så kjent skjønner du. Så når jeg satte meg i bilen så gikk det opp et lys..for du sa jo at du bodde i molde.
Så da måtte jeg bare spørre. Så koselig å møte en av sy-damene:)
Ja her går symaskina støtt og stadig.Har endel av det jeg syr i en butikk i surnadal:)(kommer derifra)

Anonym sa...

Takk for kommentar på bloggen min;) Du syr jo de søtaste klær da!! Elsker retro-klær:) Skal titte innom deg senere eg og;)